Afspraak maken

Hoe u een afspraak kunt maken:

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen: 0162-458047 of hieronder uw gegevens achterlaten, dan wordt u teruggebeld.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur.
Het best bereikbaar zijn we op dinsdag en donderdag. U heeft altijd de mogelijkheid om een bericht in te spreken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.

De praktijk is gesloten op de volgende dagen:

 • Tweede paasdag: 5 april 2021

Op uw eerste afspraak willen we graag dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Als u een verwijzing van uw huisarts / specialist heeft, is het fijn als u deze ook meeneemt. U kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing van een arts. Podotherapie Oosterhout is namelijk direct toegankelijk.

Bel mij voor een afspraak!


  Waar kunt u ons vinden:

  Podotherapie Oosterhout
  Leijsenhoek 95
  4901 ES Oosterhout

  Parkeren is gratis mogelijk op een parkeerterrein 50 meter van de praktijk. Dit parkeerterrein bevindt zich richting de stoplichten tussen huisnummer 101 en 105, recht tegenover de Sint Vincentiusstraat. De slagboom blijft altijd open staan. De eerste 5 vakken zijn voor u gereserveerd.

  Er is een invalide-parkeerplaats recht voor de praktijk.

  Parkeren aan de Leijsenhoek zelf is betaald of voor vergunninghouders.

  Informatie omtrent corona:

  Wij zijn beperkt open voor reguliere podotherapeutische zorg. Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar u de hand niet schudden. Ook vragen we u net als ons, een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt, dan verzoeken wij u om geen afspraak te maken of uw afspraak kosteloos te annuleren.

  • Heeft u nu corona?
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Bent u genezen van corona korter dan 14 dagen geleden?
  • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C), verlies van reuk en/of smaakzin?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Bent u in thuisisolatie?
  • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

  Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol, deze staat in de gang en de wachtruimte voor u klaar! We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

  Nog wat extra aanwijzingen:

   • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
   • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider mee komen.
   • Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar u de hand niet schudden.
   • In de behandelkamer houden we ons aan de NVvP Richtlijn Hygiëne en Infectiepreventie en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.