Have a question?
Bericht verzonden Sluiten

Missie

Leuk dat je meer wil weten over onze praktijk

Wij zijn een kleinschalige, moderne praktijk met jarenlange ervaring op het gebied van voetklachten en de behandeling daarvan. Persoonlijke aandacht en advies op maat zijn onze speerpunten, want geen twee paar voeten zijn hetzelfde.

Lopen zonder pijn lijkt zo vanzelfsprekend, maar wat als die vanzelfsprekenheid weg is? Als u ineens moet stilstaan bij uw voeten die u juist vooruit zouden moeten helpen? Dan zijn wij er voor u! Wij zorgen ervoor dat u weer kunt lopen zonder pijn, gewoon…alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Wij helpen graag de hele familie

Kinderen vertellen het vaak niet als ze ergens pijn hebben. Als ouder dient u daardoor kritischer naar uw kind te kijken. Maar ja, waar moet je dan op letten? Struikelt uw kind vaak, merkt u dat uw kind het niet leuk vindt om te lopen, slijten de schoenen snel, loopt uw kind anders dan andere kinderen? Dit zijn allemaal redenen om een afspraak te maken.

Kinderen kunnen door hun groei last krijgen van specifieke klachten. Deze klachten kunnen per leeftijdscategorie sterk verschillen. Tussen hun 7e en 12e jaar is bijvoorbeeld hun hielbeen in de groei, waardoor het extra kwetsbaar is. Kinderen kunnen dan pijn onder hun hiel ervaren bij springen of rennen. Door het aanmeten van zolen is deze pijn meestal snel verholpen.

Volwassenen hebben het vaak al druk genoeg met dat wat zij wekelijks in hun agenda vinden. Naast alle bezigheden die het gezin en/of het werk met zich meebrengen, willen zij graag sporten en/of deelnemen aan allerlei sociale activiteiten.

U hebt dus mogelijk veel ballen in de lucht te houden wat een veelheid aan klachten tot gevolg kan hebben zoals vermoeidheid en overbelasting, sportblessures, pijn aan de voeten, enkels, knieën, heupen of rug.

Wij onderzoeken de aard van uw klachten, die bijvoorbeeld kan worden gevonden in een verkeerde stand van uw voeten of een afwijkend looppatroon. Op basis van ons onderzoek stellen wij een behandelplan op om u zo snel mogelijk weer pijnvrij en vol energie te kunnen laten bewegen.

Uit ons onderzoek kan ook blijken dat de onderliggende oorzaak van uw klachten buiten ons werkveld valt. In zo’n geval ontvangt u van ons een advies waarmee u verder kunt.

Senioren en hun voeten hebben al heel wat kilometers afgelegd. Het is dan ook niet verwonderlijk als deze voeten met problemen te maken krijgen. Ook al bent u nog heel vitaal; voetproblemen kunnen een behoorlijke belemmering vormen in uw dagelijkse activiteiten.

Heeft u last van uw kromme of scheve teen? We kunnen dit soort klachten oplossen met een hulpstukje dat direct voor u op maat gemaakt kan worden. Ook adviseren wij u over de schoenen waarmee u het beste vooruit kunt. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunnen we natuurlijk onderzoeken of u zolen nodig heeft.

Mogelijk worden uw voetproblemen mede veroorzaakt door ziektes als Diabetes Mellitus of Reuma. Onze medisch pedicure helpt u dan graag bij uw voetverzorging als u last hebt van eelt / likdoorns of problemen met uw teennagels.

Wij streven ernaar om u uw mobiliteit zo lang mogelijk te laten behouden of deze zelfs te vergroten.

Ons team leren kennen?

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Klik op één van de medewerkers om meer over ons te weten.